Полеміка

Невідомі підпалили околиці Івано-Франківська напередодні “великого шухеру”

Вчора ввечері палали околиці Івано-Франківська в районі Опришівців та Драгомирчан, поблизу міського летовища, сталася пожежа сухої трави на площі у майже п’ять гектарів. В умовах сильного вітру і браку води поруч рятувальники боролися зі стихією близько чотирьох годин.

Масштабну пожежу на околицях обласного центру Прикарпаття ввечері 22 січня спровокували дії невідомих осіб.

Про це журналістам повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій міської ради Ігор Влізло.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИАферу із будівництвом моста в Івано-Франківську розслідуватиме НАБУ

Уже відомо, що підпал стався умисно. Десь 5-6 чоловік які підпалювали траву в різних місцях і щезали. Тому пожежа мала такий розкиданий і масштабний характер. Керівник аеропорта сьогодні подав офіційне звернення в СБУ, прокуратуру, поліцію. Є свідки і це буде вивчатися. Він бачив як люди це робили”, – сказав Влізло.

В цей же час Вищий антикорупційний суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро України розпочати кримінальне провадження щодо будівництва міською владою Івано-Франківська моста через Бистрицю Солотвинську за ч. 2 с. 364 ККУ – зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, про це йдеться в ухвалі суду. Тож, як говорив одіозний Попандопало у “Весіллі в Малинівці: “Чує моє серце, що ми на порозі грандіозного шухеру”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version