Міжнародні новини

Німеччину після Меркель очолить черговий старий приятель (агент) Путіна

Попри сподівання, що пост канцлера ФРН після агента Меркель займе представниця партії “Зелених”, в реальності ж виглядає, що її крісло посяде Олаф Шольц, а зелені увійдуть в коаліцію.

Шольц працював міністром фінансів при Меркель. Висловлювався за “Північний потік-2” в ключі канцлерки Меркель. Так що тут навряд чи щось зміниться.

Цікавіше його кар’єра. Починав він її ще в кабінеті Шрьодера, а Шрьодер – найближчий друг Путіна, який отримав посаду в Газпромі на пенсії. Крім того, Шольц з Гамбурга. Колись саме Володимир Путін відповідав за Гамбург, коли ще працював у Собчака. Гамбург і Санкт-Петербург міста-побратими, пов’язані торгівлею.

Відносини Росії і Німеччини при минулому правлінні СДПН були набагато кращими ніж при Меркель, яка займала показово медіаторську позицію, Шрьодер ж виступав за Європу від Лісабона до Владивостока.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Єдина надія для України те, що в коаліцію увійдуть “зелені” (символічно якось))). Це дасть шанс, що Шольц буде відчувати тиск всередині кабінету.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version