Події

Новий осередок культури – магазин «Книги Фоліо»

Культурна скарбничка Івано-Франківська поповнилась ще одним культурним осередком – магазином «Книги Фоліо». 5 квітня відбулось відкриття книжкової крамниці, яка знаходиться на майдані Шептицького.

Першою презентацією нової книгарні стала презентація російськомовного роману Володимира Єшкілєва «Андрогін» та детективу Богдана Коломійчука «Таємниця Єви».
Основну масу книг у книжковому магазині складають книги харківського видавництва «Фоліо». Втім, тут можна побачити книги  й інших видавництв. Приміщення книгарні – не велике, але розміщення книг на поличках досить вдале. Легко можна знайти як дитячу літературу, так і спеціальну. Цілу полицю займають книжки на кулінарну тему. До комплектації деяких з них входить і кухонне начиння. Окрему поличку відвели й світовій філософії,  а  популярна сучасна українська література займає цілу залу.
Слід зазначити, що магазин «Книги Фоліо» є не лише книгарнею, це – цілий культурний осередок, де відбуватимуться різні культурні події: культурологічні лекції, презентації, зустрічі з цікавими людьми, автограф-сесії та інше.
Відтак, уже перша лекція, заявлена Володимиром Єшкілєвим, буде присвячена творчості китайського політичного лідера Мао Цзедуна.

Вікторія Біла

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version