Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Новий рекорд в Україні по смертності та одужанню від COVID-19

В Україні виявили 5469 нових випадків коронавірусу.

Зафіксовано новий антирекорд за кількістю летальних випадків за добу – 113 хворих.

***

Сьогодні, 20 жовтня, президент України Володимир Зеленський звернеться до парламенту з традиційним щорічним посланням. Також в Раді заслухають міністра охорони здоров’я України Максима Степанова.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначається в порядку денному Ради, сьогодні нардепи заслухають послання президента про внутрішнє і зовнішнє становище України. А також Степанова про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби.

Парламентарії проголосують за включення до порядку денного та прийняття рішення щодо законопроекту по боротьбі з коронавірусом.

***

Попереднє найбільше значення було встановлено 17 жовтня, тоді за добу померло 109 пацієнтів з COVID-19.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім того, за добу видужала рекордна кількість пацієнтів з коронавірусом – 3044 чоловік. До цього рекорд був зафіксований 7 жовтня, видужало 2569 чоловік.

Сьогодні антилідером за кількістю нових випадків став Київ (+462). Потім Харківська область (+446), Дніпропетровська область (+285), Житомирська область (+376), Донецька область (+256), Полтавська область (+249).

Всього за весь час пандемії в Україні захворіло 309 107 осіб, з них 129 533 одужали, летальних випадків – 5786.

Напередодні головний санлікар України Віктор Ляшко заявив, що українська система охорони здоров’я витримає до 10 тис. заражень COVID-19 на добу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Україні 16 жовтня було зафіксовано 6410 нових випадків коронавірусу – це поки діючий антирекорд.

При цьому Україна ще не вийшла на пік захворюваності коронавірусом. У разі недотримання карантинних правил кількість захворювань продовжить рости.

ФОТО ілюстративне

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності