Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Обстріляли авто начальника Управління захисту економіки в Закарпатській області

Сьогодні зранку, 11 липня, на вулиці Загорській трапився інцидент у якому постраждав пасажир автомобіля, яким попередньо керував начальник УЗЕ Андрій Іванків.

Про це повідомив та опублікував світлини закарпатський журналіст Віталій Глагола.

За словами Віталія мова йде про Андрія Іванківа.

За інформацією із джерел в поліції – ніхто не постраждав. Обстріл стався близько 9 ранку коли чоловік їхав на роботу. Автомобіль Хюндай ІХ35 прийняв на себе 4 кулі – два в передні пасажирські двері, одну в переднє праве крило і одну в кришку багажника. Стрілянина трапилась на розі вулиць Осипенка та Загорської“, – пише Віталій Глагола.

За його словами, зловмисник вчинив кілька пострілів. Наразі причини стрілянини невідомі.

Нападник знаходився на пустирі по інший бік дороги. На місці працюють експерти і слідчі поліції“, – повідомив тоді журналіст.

Згодом стало відомо, щов  результаті стрілянини поранення отримала 66-річна жінка, яка стала випадковим свідком події.

Потерпілу госпіталізували до лікарні. ЇЇ життю нічого не загрожує. Наразі на місці події працюють правоохоронці. Попередня правова кваліфікація події – стаття 348 Кримінального кодексу України, тобто посягання на життя працівника правоохоронного органу. Вживаються заходи зі встановлення осіб, які причетні до даного злочину.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version