Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Блоги

Оприлюднено список “п’ятої колони” Кремля у Франції: що відомо. Частина 2

27. Крістель Нейнт (Christelle Neant). Незаконно прибула на окуповані російськими військами території Донбасу в травні 2016 року і розпочала свою активну журналістську діяльність у “Інформаційному агентстві DONi PRESS”. Відіграє роль модератора численних інформаційних продуктів антиукраїнської спрямованості. Співробітник прес-служби “МГБ ДНР”. Участь у “виборах” в “ЛДНР” в 2018 році в якості “міжнародного спостерігача”.

30. Лоран Брайард,  журналіст, письменник. Співробітник міжнародного інформаційного агентства “DONi”. Відіграє роль модератора численних інформаційних продуктів антиукраїнської спрямованості.  Без узгодження з українською стороною перебував на території окупованих Луганської і Донецької областей.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

31. Жак Клостерманн ( (Jacques Clostermann), президент об’єднання «Моя країна Франція». Візит у січні 2016 року на територію окупованих районів Донецької області без згоди української влади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

32.Жозі-Жан Буске, адвокат. Президент асоціації правозахисників Франції. Візит у січні 2016 року (11 до 15 січня 2016) на територію окупованих районів Донецької області без згоди української влади.

33.Філіп Міро, колишній журналіст Le Figaro, а нині директор з досліджень IRIS. Візит  на територію окупованих районів Донецької області без згоди української влади.

34. Аксель Перссон (Persson Aksel ), генеральний секретар профспілки працівників залізниці м. Трапп. Візит у серпні 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.

35. Метью Джеан Марі Боллє Реддат(Reddat Metyu Dzhean Mari Bolle) , голова профспілки працівників залізниці Версаля. Візит у серпні 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

36. Анжелік Мейер (Angelique Meyer),громадянка Франції.  Візит у листопаді 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  Член жюрі IV “міжнародного” фестивалю-конкурсу зі спортивного бального танцю STAR DANCE.

37. Кирило Васюк. Багаторазовий чемпіон різних міжнародних танцювальних турнірів, в т.ч. International Professional Rising Star. До осені 2017 представляв Францію в парі з Анжелік Мейер (Angelique Meyer)  Візит у листопаді 2016 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  Член жюрі IV “міжнародного” фестивалю-конкурсу зі спортивного бального танцю STAR DANCE.

38. Серж Блаш ( Blashe Serge), голова Ради з культури міста Шанос-Кюрсон. Візит у березні 2017 та жовтні 2019 року  на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.

39. Серж Фернандез, голова “Асоціації друзів Луганська” міста Рош-ля-Мольєр. Візит у  березні 2017 та жовтні 2019 року  на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  Збір  гуманітарної допомоги на території Франції для потреб “ЛНР”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

40. Ерве Фреснон ( (Herve Freycenon) , директор муніципального музичного центру міста  Рош-ля-Мольєр (передмістя побратима Луганська Сент-Етьєна) . Візит з 15 по 18 жовтня  2019 року в окупований Луганськ без згоди української влади.  Як представник французької делегації підписав договір про співпрацю між вузом “ЛНР” (  Луганською академією культури і мистецтв (ЛДАКМ) імені Михайла Матусовського) і Музичним муніципальним центром Рош-ля-Мольєр.

41. Дідьє Рішар(Rishar Dide), заступник мера міста  Рош-ля-Мольєр з питань культури і молоді. Візит з 15 по 18 жовтня 2019 року в окупований Луганськ без згоди української влади. Як представник французької делегації підписав договір про співпрацю між вузом “ЛНР” (  Луганською академією культури і мистецтв (ЛДАКМ) імені Михайла Матусовського) і Музичним муніципальним центром Рош-ля-Мольєр.

42. Еммануель Шрайбер, громадянин Франції. Візит у листопаді 2019 року  на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади.  23 та 24 листопада 2019 приймав участь у VI відкритому фестивалі поезії та авторської пісні” Муза Новоросії “.

43. П’єр Кларк, волонтер. .  Збір  гуманітарної допомоги на території Франції для потреб “ЛНР”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

44. Франсуа Грумель Жакіно,  доктор наук з сучасної історії і міжнародних відносин.  Член товариства “Схід Франції в солідарність Донбасу”. Візит у лютому 2017 року на територію окупованих районів Луганської області без згоди української влади. Раніше з візитами без згоди української влади перебував в  анексованому Криму та окупованому Донецьку.

45. Фабріс Сорлін ( Sorlin Fabris), лідер організації “Судний день”. Член аналітичного центру “Катехон”, пов’язаного з російським бізнесменом Костянтином Малофєєвим. За інформацією ЗМІ, організація займається збором коштів на території Франціх для потреб “Л/ДНР”.Функціонер так званого “інтеграційного комітету” “Росія-Донбас”.

Ці матеріали будуть надані РНБО для вирішеня питання про впровадження санкцій щодо організаторів та учасників виборів до російських органів влади на території  анексованого Криму та окупованих районів Луганської і Донецької областей.

Не протидіяти цій антиукраїнській вакханалії російських «агентів впливу» – грати на боці ворога, основним завданням якого є зрив інтеграційних процесів України в європейські економічні та політичні структури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Далі буде…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності