Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПАРУБІЙ ПРЕДСТАВИВ СОТНИКА МАЙДАНУ

3 жовтня в конференц-залі готелю «Станіславів» Андрій Парубій представив кандидатів-мажоритарників, які балотуватимуться по виборчих округах Прикарпаття до Верховної ради від «Народного фронту».

Зокрема тут партію представлятимуть відомий спортсмен Роман Вірастюк (ОВО № 84 з центром у м. Тисмениця, до якого входять Тисменицький, Тлумацький райони, частина Галицького району та частина м. Івано-Франківська) та не менш відома в області громадський діяч і власниця кінотеатру «Люм’єр» та ресторану «Франко» Лідія Шкрібляк (ОВО № 89 з центром у м. Снятин, що включає у себе Верховинський, Косівський, Снятинський райони області).

Та чи не найбільший наголос Андрій Парубій зробив на третьому кандидатові-мажоритарнику, який буде балотуватися по 83 виборчому окрузі з центром в місті Івано-Франківську від «Народного фронту» – своєму бойовому побратимові з київського Майдану сотникові Михайлові Ноняку.

«На сьогодні в Україні є дві лінії фронту: східна, де ми боремося з московським агресором, та внутрішня, де ми боремося з старою системою і корупційними схемами. Бійцем саме внутрішнього фронту є мій побратим Михайло Ноняк, який після Майдану пішов працювати в Міністерство зборів і доходів України, де прикладав всіх зусиль для боротьби з корупцією. В Михайлові я впевнений на всі сто відсотків, він не змінив своїх переконань під час Революції, він у найважчі хвилини Майдану був на барикадах, і тому я впевнений, що він не зрадить своїх виборців у Верховній Раді. Саме такі люди і мають стати новими обличчями української політики, які будуть робити все, щоб Україна стала успішною європейською державою», – сказав Андрій Парубій.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Порадившись з своїми побратимами з Майдану, я вирішив йти на вибори. Мене висунула політична партія «Народний фронт» Арсенія Яценюка, хоча я є безпартійним. У новому Парламенті разом з командою однодумців планую писати закони, які зараз вкрай необхідні Україні, а також буду боротися з корупцією та старатимуся вирішувати проблеми свого округу.

Я не думаю, що наше суспільство після останніх подій, які відбувалися і відбуваються в нашій державі, буде обирати людей, які мають відношення до великого бізнесу. Свідомість людей помінялася і тому підкупити їх, я вважаю, – неможливо», – заявив Михайло Ноняк.

Андрій Парубій, в свою чергу, звернувся до івано-франківців, щоб вони дуже добре думали перед тим, як віддати свій голос за того чи іншого кандидата. Найперша люстрація для політиків має пройти якраз під час виборів, громада має відсіяти скомпрометованих політиків і дати дорогу молодим патріотам, які будуть працювати на благо країни. Також Парубій заявив, що у новій Раді «Народний фронт» буде висувати кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду Прем’єр-міністра, адже на даний час в жодній з політичних сил немає кращої кандидатури.

Іван Луйко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності