Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Передвеликодня толока

12 квітня у Івано-Франківську пройде загальноміська передвеликодня толока. Керівник Департаменту комунального гос­подарства, транспорту та зв’яз­ку Михайло Смушак повідо­мив про місця, де проводитиметься толока.

Це такі ділянки: Молодіжний  парк, сквер «Княгинин», парк ім. Шевченка, міське озеро, озеро в мікрорайоні Пасічна, Меморіальний сквер, дамба р. Бистриці Солотвинської до моста, берег р. Бистриці Солотвинської з сторони м-ну «Пасічна», дамба р. Бистриці Солотвинської від моста до залізничного переїзду, дамба р. Бистриці Надвірнянської, дамба р. Бистриці Надвірнянської зі сторони Угорників, берег р. Бистриці Надвірнянської від АЗС вздовж вул. Микитинецької, берег р. Бистриці Надвірнянської зі сторони с. Миктинці, сквер Вали, сквер Військових Ветеранів, вул. Набережна ім. В.Стефаника від кільця вул. Мазепи до вул. Кармелюка, Меморіальний сквер (вул. Б. Лепкого), вул. Галицька-Калуське шосе, кільце вул. Чорновола – аерод­ром, вул. Івасюка до перехрестя з вул. Незалежності, вул. Івасюка від вул. Вовчинецької до вул. Надрічної, вул. Дорошенка, вул. Сухомлинського, вул. Довженка, сквер на вул. Укр. Декабристів.

До участі у толоці буде задіяно понад 1000 людей, у тому числі апарат та структурні підрозділи виконавчого комітету міської ради та облдержадміністрації.

Прес-служба ДЖКГ

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності