ВІЙНА

Під час війни на аукціон виставили авіапромислове підприємство

На аукціон виставили унікальне підприємство авіапромисловості, на якому свого часу працювали навіть над обладнанням для АН-225 «Мрія».

Про це повідомляє Фонд держмайна у Львівській області на своєму телеграм-каналі.

Аукціон з продажу єдиного майнового комплексу «Закарпатського виробничого вертолітного об’єднання» запланований на 7 квітня. Стартова ціна складає 9,6 млн грн без ПДВ.

До майнового комплексу входять 75 будівель та споруд. Вони знаходяться у трьох населених пунктах вздовж траси Т0728. Ця дорога сполучається із автошляхом Н09. Нею можна зручно доїхати до кордонів із сусідніми державами – такі переваги вказують у ФДМ у Львівській області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На сьогодні підприємство не працює, але раніше випускало різноманітну продукцію – від комплектуючих малих деталей до окремих частин пасажирських авіалайнерів. Тут виготовляли складові до літаків сімейства ТУ, крісла на літаки АН-24, ІЛ-76, ТУ-154, крила на авіамашини, монтували спортивний гелікоптер МІ-34. Серійне виробництво МІ-34 планувалося саме на цьому підприємстві. Найбільшим проєктом об’єднання стала спільна робота над обладнанням найбільшого літака у світі «Мрії».

Нагадаємо, що у лютому Кабмін затвердив порядок проведення електронних аукціонів під час великої приватизації — в уряді кажуть, що процес стане більш прозорим, конкурентним і результативним.

Повідомлялося раніше, Європейський Союз запускає проєкт «Цифрова трансформація для України» (DT4UA), в межах якого виділяє 17,4 млн євро.

Також писали, Фонд держмайна готує до приватизації три великі підприємства у Запоріжжі: «Запорізький титано-магнієвий комбінат», «Кремнійполімер» та «Запорізький виробничий алюмінієвий комбінат», які під час війни, будучи розташованими поруч зони бойових дій підуть за смішною низькою ціною…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version