Полеміка

ПІДСУМКИ ПЕРЕМИР’Я: 108 НАПАДІВ ТЕРОРИСТІВ І 27 УБИТИХ військових…

З початку проголошення режиму одностороннього припинення вогню на Донбасі, тобто із 20 червня, терористи 108 разів нападали на сили антитерористичної операції.

Такі підсумки минулих 10 днів повідомило Міністерство закордонних справ України у своєму Twitter.
За даними МЗС, за час перемир’я від рук терористів загинуло 27 військовослужбовців, 69 силовиків отримали поранення.

Крім того у соцмережах росте кількість повідомлень про нову важку бойову техніку, яка з’являється на озброєнні у терористів за час пасивності сил АТО – підкреслює «Українська правда». Так, користувач @Alosha_Popovich зазначає: «Це не бойовики, це армія. Сьогодні особисто бачили 2 БТРи та 4 гаубиці (122 мм) на причепах за вантажівками».

Інший користувач @kozakmamai підкреслює: «З учорашніми 4 колонами техніки, яка заїхала з РФ, у бойовиків є фактично повноцінна армія. Ось для цього перемир’я і було».
Раніше повідомлялося, що до Луганська на вантажних платформах тягачами звозять танки – користувачі соцмереж публікували відповідні фото на підтвердження своїх слів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: 5-канал

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version