Фоторепортажі

Підземний перехід на Європейській в Києві пофарбували під СІЗО, – натяк на… (фото)

Відчути себе в слідчому ізоляторі можна в підземному переході на Європейській площі столиці.
Художники розмалювали підземний перехід на Європейській площі під коридор слідчого ізолятора.

Журналісти припустили, що робота художників досить свіжа, так як фарби і малярський скотч ще лежали в переході.

«Якщо ви ніколи не були в слідчому ізоляторі і навіть не уявляєте собі, де зазвичай утримують підозрюваних, обвинувачених, підсудних і засуджених, то вважайте, що у вас з’явилася можливість», – йдеться в повідомленні.

Якщо шукати в роботі художників якісь таємні послання”, – коментує новину політаналітик та лікар Тарас Боднар, – “то психіатри точно би сказали, що це рабська душа підсвідомо сумує за совковим терором, а політики, що це прихований “месідж” вітчизняних лібералів Європі, що терор уже давно діє, тільки ось Захід вперто робить вигляд, що його не помічає там, де йому це поки не вигідно… А я особисто б припустив, це натяк на те, що Україна перетворилася на заручника чи бранця цієї “Європейської площі”… Адже площа за назвою, 100%, вибрана не випадково.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version