Події

ПО ОВО № 83 ЗАРЕЄСТРУВАЛИ ІСПАНСЬКОГО УКРАЇНЦЯ

На початку цього тижня ЦВК зареєструвало ще одного кандидата до ВР по ОВО № 83. Ним виявився голова української діяспори в Іспанії Михайло Петруняк.

Про пана Михайла відомо, що він народився 17 жовтня 1969 року у с. Добротів Надвірнянського району Івано-Франківської області. З 1987 року проживає в Івано-Франківську.

Також відомо, що Петруняк є громадським активістом, учасником Помаранчевої революції та Революції Гідності, очолює ряд громадських організацій в Україні та за кордоном. Є істориком, юристом, економістом, журналістом та членом Національної спілки журналістів України, магістром державного управління, президентом Україно-Іспанської Торгової палати…

Також кандидат брав участь в національно-патріотичному русі студентів 1989–1991років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З 2006 року – член Світового Конгресу Українців, Європейського Конгресу Українців та Української Всесвітньої Координаційної ради.

У 2008 році створив Івано-Франківське обласне товариство трудових мігрантів та членів їхніх родин «Лелеки», яке очолює по сьогоднішній день. З 2009 по 2010 рік – позаштатний радник Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з питань трудових мігрантів. Член Всеукраїнського громадського об’єднання «Майдан» з 15 грудня 2013 року. Учасник Майдану в Києві, Івано-Франківську та Іспанії. Член Народної Самооборони Івано-Франківська.

Також, слід зазначити, що Петруняк видає єдину в Європі українську газету «Європейський українець»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version