Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ПОЧАЛИСЯ ПУБЛІЧНІ СТРАТИ

7 - ПОЧАЛИСЯ ПУБЛІЧНІ СТРАТИ.Терористи самопроголошеної Донець­кої народної республіки розправляються з мирними жителями східних областей як фашистські окупанти в часи Другої світової війни.

За повідомленнями ЗМІ, у понеділок, 19 травня, вранці в селі Сергіївка під Слов’янськом терористи розстріляли фермера на очах у членів його сім’ї та сусідів. Через деякий час агентству УНН стали відомі подробиці вбивства 68-річного пенсіонера в с.Сергіевка Слов’янського району Донецької області, який загинув від рук бойовиків так званої ДНР, передає» Інформаційне опір».
Як повідомив один з жителів села, пенсіонер мав свій невеликий аграрний бізнес і іноді возив продукти українським силовикам на блокпост. «Ймовірно, про це дізналися терористи. Вони приїхали до нього додому, вивели його під дулами автоматів у двір на очах у всієї родини, зачитали так званий вирок «Донецької народної республіки», і в присутності родини і сусідів розстріляли. А після цього сіли на авто і поїхали», – зазначив співрозмовник.

У міліції Донецької області відзначили, що за даним фактом ведеться перевірка.

Нагадаємо, кілька днів тому так звані ЛНР і ДНР Генпрокуратура України нарешті таки визнала терористичними організаціями, але й далі веде з ними усілякі переговори.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності