Події

Подальша доля онкохворих дітей із “Охмадиту”…

Після російського ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит» 8 липня 31 онкохвору дитину евакуювали до Національного інституту раку.

Найменшій дитині кілька місяців, найстаршій – 17 років, розповів Радіо Свобода 10 липня Григорій Климнюк – завідувач науково-клінічного відділу дитячої онкології Національного інституту раку.

«Діти в стані, який зумовлений, як захворюванням, так і перебігом лікування. Діапазон їхнього достатньо суттєвий: від одного хворого, що перебуває у реанімації, до цілком компенсованих дітей», – розповів Григорій Климнюк.

За його словами, усі після вибуху були у стані стресу і психологи працювали із батьками дітей та з дітьми, які цього потребували.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Всі були в стані стресу, всі були напружені. На перебіг онкологічних захворювань він не впливає. На переносимість терапії – так, може бути, але для того ми і є, щоб допомагати», – додав лікар-онколог.

Раніше ми писали, що енергетики ДТЕК змогли знову підключили дитячу лікарню Охматдит до електромережі. Вона була знеструмлена внаслідок російської ракетної атаки.

Також нагадаємо, що ракетний удар по дитячій лікарні «Охматдит» у Києві доводить, що російський диктатор володимир путін не має бажання досягти миру в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version