Політика

ПОЛЕМІКА ДОВКОЛА ШЛЮБУ ШЕВЧЕНКА

Нещодавно у ЗМІ з’явилась інформація про те, що вдруге обраний до ВР за останній рік від Прикарпаття нардеп Олександр Шевченко нещодавно вінчався у Соборі Св. Софії УГКЦ в Римі.

Користувачі соціальних мереж «запалились» коментувати дану новину. Дехто висловлювався позитивно, надсилаючи свої вітання обранцю. Хтось вкрай негативно відреагував на дану звістку і активно «тролив» пана Олександра. Зокрема:

«Ще цікаво: чому не у франківській катедрі чи православній церкві, а в Італіі. це тепер така мода для всємагущіх міра сєго? … Людям нема чим дітей годувати, а вони піаряться тим, за що продали душу і совість» – пишуть франківці.

«Вітання молодим, але Франик чим гірший від Риму—- що нема де обвінчатися чи у нас священики не такі? До чого цей фарс коли у людей інші проблеми!».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Не суди і сам судим не будеш! Кожен з нас в праві прийняти рішення, яке рахує за потрібне.і якщо пара після 14 років спільного життя прийшла до церкви за божим благословінням, то честь їм і хвала! Довгих років спільного життя, любові, розуміння, здоров’я! Будьте щасливі разом!!!»

«Як же любимо ритися у чужій білизні! Немає більше про що говорити? Двоє людей одружилися, а нас з вами не запитали, де вінчатися, яку вечірку робити? Невже у нас все так добре, що тільки чужі весілля обговорювати стільки часу? Це приватна справа кожного».

Олександр Шевченко відреагував наступним чином:
«І взагалі… Краще познайомитись. Намітити напрями спільного руху на благо Громади, чим просто безтолку тролити один одного… Всіх запрошую до співпраці… Скоро перезавантаження місцевої влади всіх рівнів… Всім чесним людям вистачить роботи…».

За матеріалами: Франківчани

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version