Полеміка

Порошенко шокував Україну даними про втрати

Народні депутати на умовах анонімності розповіли подробиці минулотижневого таємного засідання Верховної Ради – президент України Петро Порошенко повідомив їм про кількість знищеної техніки, полонених і загиблих.

Віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський заявив, що двері Ради вирішили закрити для журналістів, щоб заслухати головнокомандувача Збройних сил Віктора Муженка про ситуацію в зоні АТО. Сумну і шокуючу статистику наводив і Порошенко, який прибув на засідання.

Зокрема, один з депутатів фракції «УДАР» заявив, що, за словами президента, Україна втратила в боях більше половини своєї військової техніки.

«Сказав, що 58% української військової техніки знищено. Ще була інформація про загиблих, дезертирів і полонених, яку я не хочу навіть озвучувати, щоб не деморалізувати суспільство», – розповів журналістам один з» ударівців «.
Інший депутат, також побажавши не розголошувати свого імені, озвучив кількість полонених бійців, яку депутатам повідомили в парламенті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Президент сказав, що за чотири дні в полон потрапили майже дві тисячі наших військових», – заявив політик.
Порошенко прибув до Ради, щоб умовити депутатів проголосувати за закони про статус частини Донбасу та амністії бойовиків. Він попросив народних обранців «почути його і зупинити війну», додавши, що в іншому випадку вони втратять половину України.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version