Політика

ПОРОШЕНКО ЗА ВІЛЬНЕ ВОЛОДІННЯ ЗБРОЄЮ

Генпрокурор України Віктор Шокін заявив про необхідність надання українцям права володіння вогнепальною зброєю. За словами Шокіна, його точку зору підтримує і президент України Петро Порошенко.

Віктор Шокін в інтерв’ю газеті «Голос України» заявив, що вніс в РНБО пропозиції про зміни до чинного законодавства, які дозволять громадянам захищати свою приватну власність за допомогою зброї.

«Я обстоюватиму прокуратуру, яка би захищала, перш за все, людей. Люди, а потім держава, бо держава це і є люди. У тому числі й приватну власність людини. До речі, на мій погляд, вона має бути чітко виписана в законодавстві, а людина повинна мати можливість захищати її, у тому числі й зі зброєю в руках. На жаль, у нас це не зроблено. Я вніс в РНБО свої відповідні пропозиції, їх підтримали, в тому числі – президент України», – заявив Віктор Шокін в інтерв’ю «Голосу України», опублікованому 27 травня.

«Ці пропозиції опрацьовуються, сподіваюся, що буде прийнято закон про зброю, реєстрацію, можливість її придбати і весь комплекс питань, що ними опікується МВС», – додав Віктор Шокін.
Нагадаємо, у грудні у Верховній Раді було зареєстровано відразу два законопроекти, що передбачають вільне володіння вогнепальною зброєю, однак жоден з цих документів Верховна Рада ще не розглядала.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version