Політика

Постпред Росії при ОБСЄ визнав, що в Донбасі присутні війська РФ

Російські війська введені в зону конфлікту за погодженням з Києвом, стверджує Постпред Росії при ОБСЄ.

Постпред Росії при ОБСЄ Андрій Келін підтвердив факт присутності російських військових на території Донбасу. За його словами, військові РФ забезпечують дотримання перемир’я, а також беруть участь у роботі над картою, яка ляже в основу розведення конфліктуючих сторін.

За його інформацією, на території Донбасу знаходиться близько 80 осіб. Він повідомив про те, що російські офіцери введені в зону конфлікту за запрошенням генштабу України і працюють в координації зі спостерігачами ОБСЄ. Дипломат зазначив, що потрібно розвести важкі озброєння на 15-30 кілометрів по умовній лінії. Саме вона зараз і викреслюється на карті. Сама процедура почнеться, як тільки ситуація заспокоїться.

Раніше про наявність військових РФ в зоні конфлікту повідомляв “чиновник” “ДНР” – Андрій Пургін, який називається “першим віце-прем’єр-міністром”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що Київ неодноразово заявляв про присутність російських військ на території України і звинувачував звинувачуючи Москву в інтервенції. В НАТО ці дані підтверджували. Росія подібні претензії відкидала.

За матеріалами: Эхо Москвы

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version