Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Повернення до смертної кари в США, – мораторії лібералів неефективні…

Збоченці-ліберасти добилися мораторію на смертну кару в усіх країнах, які себе називають “цивілізованами” насправді не тому, що так дбають за людину і її право на життя, право жити і утримуватися у в’язниці до кінця своїх днів коштом з податків родичів своїх жертв та інших, а щоб захистити себе?

Губернатор американського штату Індіана Ерік Холкомб заявив, що штат відновить страти вперше за понад десять років.

Про це повідомляє агентство Associated Press.

За словами губернатора, штат закупив смертельні інʼєкції та вирішує дату страти для Джозефа Коркорана, якого засудили за вбивство чотирьох людей у ​​1997 році!!! Генеральний прокурор Тодд Рокіта подав клопотання до Верховного суду місцевого округу про призначення дати страти. Адвокат засудженого сказав, що вимагатиме роз’яснення щодо протоколу смертельної ін’єкції штату.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними Інформаційного центру про смертну кару, востаннє в Індіані страчували в 2009 році. Метью Ерік Врінклз був страчений за вбивство своєї дружини, її брата та невістки.

Управління виправних закладів штату Індіана тепер придбало препарат, який використовується кількома штатами для смертельних ін’єкцій, каже губернатор.

Багаторічну паузу пояснюють відсутністю смертельних ін’єкційних препаратів.

Деякі штати шукають нові способи страти в’язнів, оскільки наркотики, які використовуються у смертельних ін’єкціях, найпоширенішому методі страти в Сполучених Штатах, стає все важче знайти. Штат Алабама була першим штатом, який використав азот під час страти на початку цього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, влада Ірану засудила до страти популярного репера Томаджа Салехі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності