Події

Повернути державі ЛАЗ, «Сільмаш», «Полярон» та «Автонавантажувач»

Депутати Львівської обласної ради створили тимчасову контрольну комісію для з’ясування фактів умисного доведення до банкрутства промислових підприємств області і визначення правових підстав їх повернення до держвласності та відновлення господарської діяльності.

Ініціатором створення комісії є перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, інформує прес-служба ЛОДА.

До складу комісії увійдуть представники кожної із депутатських фракцій облради, профспілок, департаментів ОДА та фахівці господарського права й аудитів.

Ситник зазначив, що склад комісії буде внесений на затвердження депутатським корпусом на наступну сесію обласної ради.
«Першочергово на розгляд комісії потраплять підприємства: ЛАЗ, львівський ВАТ «Сільмаш», ВАТ «Львівський завод Автонавантажувач», ПАТ НВК «Полярон» та ін. Комісія розглядатиме не лише вже збанкрутілі підприємства, але й ті, які доводяться до такого стану», – зазначив Ситник.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version