Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Повішеним знайдено зниклого напередодні очільника “Білоруського дому” в Україні, – КДБ?

В одному з парків Києві знайшли повішеним громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник вчора у столиці.

Тіло чоловіка виявили неподалік від місця його проживання. Про це повідомляє поліція Києва.

Мобільний телефон і особисті речі Віталія вилучені з місця події.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і буде перевіряти всі версії, зокрема версію вбивства, замасковану під суїцид.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи “Безпечне місто”, проведення експертиз і слідчих експериментів.

“Поліція Києва звертається до всіх, хто знав Віталія Шишова, з проханням надати інформацію про останні тижні його життя, його психоемоційний стан, можливі погрози тощо. Телефон: 098 734 06 46, 097 963 44 74 або 102”, – йдеться у повідомленні.

Про зникнення напередодні заявили колеги Віталія. 26-річний Шишов ще 2 серпня вранці вирушив на пробіжку і відтоді припинив виходити на зв’язок.

Активісти, які прочесали масив, де зазвичай бігав Віталій, жодних його слідів не знайшли. Наразі за пошуки взялися правоохоронці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Організація, яку очолює Шишов, надає допомогу білорусам, які тікали до України, з пошуком житла, оформленням українських документів та працевлаштуванням.

З усього зрозуміло одне, кому зовсім непотрібний скандал на увесь світ через убивство опозиціонера 26-річного “пацана” на території іншої держави – це Бацьку Лукашенку, на якого всі відразу тицьнуть пальцями…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності