Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Причини “відсторонення” Венедіктової і Баканова назвав Президент:

Отож, виявляється, причини учорашнього вечірнього усунення від обов’язків генпрокурорки Ірини Венедіктової та глави СБУ Івана Баканова, наша ґазета “За лаштунками” прокоментувала правильно, адже потім це, у своєму нічному вичтупі, підтвердив президент України Володимир Зеленський:

“Я ухвалив рішення про усунення з посади Генерального прокурора та про усунення голови Служби безпеки України.
Станом на сьогодні зареєстровано 651 кримінальне провадження щодо державної зради та колабораційної діяльності працівників органів прокуратури, органів досудового розслідування, інших правоохоронних органів”.

Зеленський повідомив, що понад 60 співробітників органів прокуратури та СБУ залишилися на окупованій території та працюють проти України.

“Такий масив злочинів проти основ національної безпеки держави та зв’язку, зафіксовані між працівниками силових структур України та спецслужбами Росії, ставлять дуже серйозні питання відповідним керівникам. Кожне з таких питань отримає належну відповідь”, – зазначив президент України.

Нагадаємо, що у минулу суботу, напередодні звільнення відбулося затримання екс-глави СБУ Криму Олега Кулініча.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так, встановлені факти співпраці Кулініча зі спецслужбами РФ. Він передавав розвідувальну інформацію проти України, зокрема державну таємницю.

Також виявлено участь фігуранта у діяльності організації, яка займалася розвідувальною та підривною діяльністю проти України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності