Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Прикарпатський пенсіонер запасся на випадок ІІІ Світової

В ході раніше розпочатого кримінального провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, працівниками Надвірнянського відділу поліції спільно із працівниками УСБУ в Івано-Франківській області під час обшуку у жителя Надвірнянського району вилучили арсенал зброї та боєприпасів, повідомляє на своїй сторінці в facebook керівник ГУНП в області Віктор Шкутов.
Так вчора, 17 травня, під час обшуку у домоволодінні 62-річного колишнього військослужбовця, жителя смт. Делятин, правоохоронці виявили та вилучили пістолет, автомат, ручний протитанковий гранатомет, малокаліберну гвинтівку, штик-ножі, мисливські рушниці, більш ніж 10 тис. патронів різного калібру, гранати та інші вибухові пристрої. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження передбачене ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version