Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

“Псих” влаштував стрілянину в Софіївській Борщагівці…

Поліція Київщини встановлює обставини стрілянини в Софіївській Борщагівці 12 вересня.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Вранці четверга до Бучанського районного управління поліції Київщини надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що один із жителів стріляє з вікна.

Прибувши на місце, у під’їзді будинку правоохоронці виявили пістолет.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначається, що наразі повідомлень щодо потерпілих не надходило. Поліцейські встановили особу стрілця. Це – 48-річний місцевий житель.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Нагадаємо, що 10 вересня у Солом’янському районі Києва на стадіоні стався вибух страйкбольної гранати, на момент вибуху на території перебували діти.

Раніше ми писали, що у місті Гребінка Полтавської області 8 вересня чоловік у стані алкогольного сп’яніння підірвав гранату біля п’ятиповерхового будинку, внаслідок чого троє людей отримали поранення.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також нагадаємо, що на Полтавщині у місті Лубни чоловік підірвав гранату біля вхідних дверей до супермаркету «АТБ». Внаслідок інциденту отримали поранення кілька людей.

Нагадаємо, що згідно реформи місіс Уляни Супрун в Україні більше ніж в двічі скоротили кількість псих- та туб- диспансерів, не перевірили тоді її диплом про вищу медичну освіту, ось і пожинаємо тепер наслідки…

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності