ВІЙНА

путін погрожує Європі та США, а ті роблять вигляд, що нічого не чують…

Речник зовнішньополітичної служби ЄС Петер Стано заявив, що залякування російського диктатора володимира путіна про втягування НАТО та європейських країн у війну у випадку використання західних далекобійних ракет на російській території не змінить позиції Євросоюзу стосовно підтримки України.

Про це він сказав на брифінгу.

«путін регулярно робить багато хибних коментарів. І факт полягає у тому, що це він почав війну проти України… Звичайно, ніщо з того, що він каже, не змінить наші позиції доти, доки він продовжує цю незаконну агресію проти українського народу», – сказав Стано.

ЄС продовжить надавати підтримку Україні, включно з військовою підтримкою, додав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Дискусії стосовно послаблення обмежень на використання зброї, наданої країнами-членами, тривають. Ми бачили результати обговорень у вигляді індивідуальних рішень. Стосовно цього питання немає загальноєвропейської позиції. Звичайно, це залежить від держав-членів, які надають зброю», – зазначив Стано.

російський диктатор володимир путін заявив, що удари Збройних сил України по території росії за допомогою далекобійної західної зброї будуть вважатися прямою участю західних країн у війні.

Також глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель засудив постачання балістичних ракет іранського виробництва до росії (А ЩО ВІН ЩЕ ВМІЄ РОБИТИ?) та оголосив про наміри Європейського Союзу запровадити нові санкції проти тих, хто причетний до цього процесу.

Використання іранських балістичних ракет посилить здатність росії завдавати високоточні удари по українських військових або цивільних об’єктах, що розташовані поблизу лінії фронту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс почала рекламну кампанію, спрямовану на виборців зі Східної Європи, які проживають у ключових штатах Пенсильванія, Мічиган і Вісконсин у вигляді обіцянок допомоги Україні перемогти у війні.

Раніше ми писали, що російський диктатор володимир путін висловив ідею про можливе обмеження експорту урану, титану та нікелю у відповідь на західні санкції.

Також нагадаємо, що російський диктатор володимир путін вимагає, аби його літак супроводжували російські винищувачі під час поїздки до Туреччини.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version