Політика

РАДНИК ПРЕЗИДЕНТА ГОТУВАТИМЕТЬСЯ ДО ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ПЕРЕГОНІВ?

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі, якого Президент України нещодавно призначив головою новоствореної Дорадчої міжнародної ради реформ, і через що в нинішніх українського та грузинського урядів виник ряд дипломатичних конфузів, заявив, що через рік разом зі своїми соратниками повернеться з України до Грузії, щоб виграти вибори!?

Нинішня влада довела країну до злиднів, заявив політик в інтерв’ю телекомпанії «Руставі-2» з Києва.

Він вважає, що невдачі діючої грузинської влади обумовлені її орієнтацією на Росію.

«Нинішній фактичний правитель Грузії, колишній прем’єр Іванішвілі порахував, що Грузія повинна зайняти таку позицію, щоб про неї забули – вона не повинна підтримувати Україну, не повинна говорити про Абхазію, Цхінвалі», – сказав Саакашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Саакашвілі, майбутнє Грузії в чомусь залежить від того, що відбудеться в Україні.

«Замість підтримки України сьогоднішня грузинська влада викликає в МЗС українського посла для роз’яснень з приводу мого призначення», – додав Саакашвілі після заяви прес-служби Генпрокуратури Грузії про відмову України задовольнити запит про екстрадицію Саакашвілі (хоча у ГПУ зазначили, що запит ще розглядають, хоча й підозрюють, що він може бути пов’язаний з політичними переслідуваннями).

Звісно, політик назвав абсурдними звинувачення грузинської прокуратури проти нього і заявив, що у нього немає ніяких обмежень в пересуванні світом.

«У той час, коли грузинська влада анулювала мої дипломатичні паспорти, американський уряд забив в них американську робочу візу, яка дає мені можливість працювати в США», – сказав Саакашвілі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після усього вище сказаного, політичний аналітик та голова ВГО «Поклик Нації» Тарас Боднар задає риторичне запитання, що буде робити новоспечений радник президента – грузинський «варяг» Саакашвілі на спеціально вигаданій під нього посаді з такою ж радою? Відпрацьовуватиме на благо України свою зарплатню? Чи готуватиметься до президентських виборів у Грузії, до яких залишився рік?!

Дмитро Несміш

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version