Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Референдум про приєднання Курської області до України уже скоро…

Станом на 12 серпня, за версією в.о. губернатора Курщини Олексія Смирнова, українські військові контролюють 28 населених пунктів області. А в мережі з’явилися супутникові знімки руйнувань на газовимірювальній станції в населеному пункті Суджа Курської області.

Про перше повідомляє Радіо Свобода. Видання показало супутниковий знімок, на якому можна помітити руйнування адмінбудівлі та виробничого майданчика.

 

А кацапський губернатор про ЗСУ в 28 населених пунктах розповів під час наради, яку путін зібрав для обговорення ситуації у прикордонних з Україною регіонах, пише кацапське РИА Новости. За його словами, влада не знає нічого про долю двох тисяч осіб, які залишаються на підконтрольних ЗСУ територіях регіону. Смирнов додав, що з Курської області вдалося евакуювати 121 тисячу осіб, загалом евакуації підлягають 180 тисяч жителів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Під контролем супротивника 28 населених пунктів. Глибина проникнення ЗСУ 12 км, ширина 40 км», – сказав Смирнов.

путін перервав губернатора, коли той почав говорити про «глибину проникнення» України вглиб рф, вказавши, що такі моменти йдуть по профілю міноборони:

«Послухайте, Олексію Борисовичу, це військове відомство нам доповість, яка там ширина та глибина. Ви розповісте про соціально-економічну ситуацію та допомогу людям».

Тим часом, у Курську область вже прибули резерви з інших ділянок фронту. У полон до бійців 225 ОШБ потрапили військові-контрактники, які декілька годин як приїхали закривати прорив ЗСУ у Курській області. Але вийшло у них це не дуже.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Лише за перші 2 дні активних бойових дій на території Курської області по підтвердженим даним було взято близько 300 полонених.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності