Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

РЕЙДЕРИ НАКЛАЛИ ОКОМ НА 63-й ЗАВОД

Минулого тижня, 22 травня, працівники 63-го Котельно-зварювального заводу (перебуває у відомстві Міноборони) зібрались на акцію протесту біля будівлі ОДА. Люди вимагали від влади зупинити «рейдерське захоплення» останнього державного заводу на Прикарпатті.

Працівники заводу переконані, що їх підприємство повинне працювати на державу. На даний момент «63-й завод» знаходиться в стані санації, тому необхідно дещо часу, щоб завод відновив свою фінансово-економічну спроможність.

Колектив заводу (майже 150 чоловік) просить місцеву владу втрутитись, бо на його переконання, хтось намагається навмисно перешкоджати роботі заводу. Як вагомий аргумент називають 14 перевірок, що відбулися на заводі за останні чотири місяці…

Люди просять завершити санацію та дозволити заводу працювати на повну потужність, що в результаті може дати підприємству понад 1 млн. грн прибутку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Голова ІФ ОДА Андрій Троценко звернувся до працівників і розповів, що йому відомі проблеми підприємства, пообіцяв знайти їхні причини та вирішити їх.

« Мені важко сказати чи відбувається рейдерське захоплення 63-го заводу. Я спробую з представниками заводу подивитись, де проблеми, і вийти на конкретні рішення», – сказав працівникам голова ОДА.

«…Певні сили намагаються показати, що завод бездіяльний і перетворити його на груду металобрухту, яку можна дуже швидко продати. Моє завдання не допустити таких речей. Ми зробимо все, щоб останнє державне підприємство не забрала жодна політична сила, незалежно від її забарвлення. Ми спільно з людьми зробимо все, щоб підприємство працювало. Адже, навіть в умовах кризи завод має замовлення», – підсумував губернатор.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності