Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

РОСІЯ НАМАГАЄТЬСЯ ЗАВАДИТИ УКРАЇНІ В ОДЕРЖАННІ ГАЗУ з ЄВРОПИ

im578x383-gazorewers_telegraf-com.uaЄвропейські чиновники заявляють, що Росія висуває перспективи скорочення експортних обсягів, щоб споживачі не мали залишків газу для реверсних потоків в Україну. Про це пише The Financial Times.

Такі погрози почали висловлюватися у відповідь на нові санкції ЄС проти трьох державних російських енергетичних компаній – «Роснефть», «Газпром нефть» та «Транснефть».

Європейські чиновники заявляють, що Росія висуває перспективи скорочення експортних обсягів, щоб споживачі не мали залишків газу для реверсних потоків в Україну.

Комісар ЄС з питань торгівлі Карл де Гухт заявив, що російські посадовці шукають швидкої угоди з Україною щодо ціни, розуміючи, що ще одна серйозна зупинка постачання до Європи може форсувати відхід від Росії.

«Росія також зацікавлена в тому, щоб її вважали надійним постачальником», – сказав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності