Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

“Ртутна бомба” здетонувала у Києві, – пожежа на військовому заводі “Радикал” (відео)

На покинутому військовому заводі “Радикал”, який часто називають “ртутною бомбою” Києва, спалахнула потужна пожежа.

Пожежа розпочалася у суботу, 14 березня, близько 16:00. Загальна її площа становить понад тисячу квадратних метрів, через що був присвоєний ранг підвищеної складності (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Під час пожежі пролунало кілька вибухів. На першому поверсі, де був осередок пожежі, зберігалися бочки з хімічними речовинами, які готували на утилізацію.

О 17:09 пожежу вдалося локалізувати. За попередніми даними, ніхто в результаті НП не постраждав.

Раніше в Києві забили на сполох через ртуть на заводі “Радикал”, де на початку зими норми були перевищені від 4 до 16 разів, а влітку показник досягає 40 разів. При цьому біля небезпечного покинутого заводу знаходяться житлові будинки.

Всього на його території знаходиться понад 200 тисяч тонн відходів зі ртуттю, випаровування яких навіть в невеликих дозах можуть призвести до серйозних порушень здоров’я.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО: соцмережі

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version