Події

ЩЕ 19 КАНДИДАТІВ НА ОВК № 85. РАЗОМ 37

В минулому номері ЗЛ повідомляла, що на довиборах до Верховної Ради по ОВК № 85 (Калуський, Рогатинський і частково Галицький р-ни Прикарпаття) ЦВК зареєструвало 18 кандидатів. Та ввечері останнього дня реєстрації на офіційному сайті ЦВК з’явилося ще 19 нових зареєстрованих кандидатів, переважна більшість яких є безпартійними самовисуванцями з Київською та Дніпропетровською реєстрацією. Тож загалом тепер по округу зареєстровано аж
37 кандидатів.

Також раніше вже повідомлялося, що мешканці-виборці згаданих районів уже з нетерпінням чекають дармових тепла, продуктових пайків, грошей та екскурсій на «Буковель», адже тут на місце вибулого з лав нардепів в крісло міністра енергетики Ігоря Насалика, БПП, від цієї ж політсили балотуються його рідний брат мер Рогатина Сергій Насалик та рідний брат олігарха і нардепа від «Укропу» Олександра Шевченка, Віктор, якого теж висунула партія його брата.
Тож вибори тут обіцяють бути цікавими та гарячими.

Підготував Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version