Події

Ще одну ворожу партію заборонено в Україні

Восьмий апеляційний адмінсуд задовольнив позов Мін’юсту та заборонив діяльність політичної партії «Наш край». Усі її активи перейдуть державі.

Про це повідомляється на сторінці Судової влади України.

Зазначається, що колегія суддів Восьмого апеляційного адміністративного суду завершила розгляд адміністративної справи про заборону політичної партії «Наш край».

Судом було задоволено позовні вимоги Міністерства юстиції України і тепер діяльність політичної партії в Україні заборонена, а майно, кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних осередків та інших структурних утворень передано у власність держави.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними руху «Чесно» «Наш край» – це проросійська політична партія, створена переважно з вихідців з «Партії регіонів». Партія зібрала багатьох колишніх політиків-регіоналів, а також місцевих керівників доби Віктора Януковича. «Наш край» неофіційно ще називали «партією мерів», оскільки від неї було обрано чимало міських голів на виборах 2015 року. Головними фінансистами партії називали харківських бізнесменів Фельдмана та Олександра Ярославського.

Раніше ми писали, що восьмий апеляційний адміністративний суд за позовом міністерства юстиції заблокував рух коштів на рахунках партії «Наш край».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version