Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Що із транзитом газу до ЄС через Курську область…

Попри події біля Суджі у Курській області транзит газу європейським замовникам відбувається у штатному режимі.

Про це повідомили у пресслужбі ТОВ «Оператор ГТС України».

«Транспортування газу європейським замовникам відбувається в штатному режимі, без змін. Номінації підтверджені, фізичний потік газу зберігається», – повідомили у компанії.

Видання The Washington Post 8 серпня із посиланням на анонімного радника Президента Володимира Зеленського повідомило, що газовимірювальна станція «Суджа» знаходиться під контролем України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося, ціни на природний газ в Європі наблизився до найвищих показників цього року через побоювання щодо можливих перебоїв у постачанні російського палива на тлі повідомлень про бої у Курській області рф.

Російський експортер ПАТ «Газпром» заявив, що 8 серпня транзит через пункт прийому «Суджа» був встановлений на рівні 37,3 мільйона кубометрів на добу, що трохи нижче звичайного показника 42 мільйонів кубометрів.

Раніше ми писали, що посольство Молдови у росії закликало громадян Молдови, які перебувають у рф відмовитися від поїздок до Курської області через бойові дії, а тим, хто вже перебуває там рекомендувало виїхати.

Також нагадаємо, що російська залізниця припинила сполучення зі станціями Суджа, Кореневе і Псел у Курській області через бойові дії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності