Новини з дурдому

Шмигаля міняти не будуть, а ось Турчинов з Порошенком вже замріялися

В Офісі Президента Зеленського запевняють, що не шукають нового прем’єра – задоволені роботою Дениса Шмигаля.

Про це під час форуму «Україна 30. Коронавірус: виклики і відповіді» заявив заступник очільника Офісу Президента Кирило Тимошенко: «наразі не ведуться консультації щодо нового кандидата на посаду прем’єра».

«Я бачив у деяких ЗМІ, але щодо того, що йдуть якісь консультації чи хтось готується на крісло прем’єра, взагалі ця інформація не відповідає дійсності.

Денис Анатолійович (Шмигаль – ред.) працює, на робочому місці й це питання не стоїть взагалі на часі», – запевнив Тимошенко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Шмигаль заявив, що працює, не оглядаючись на можливість відставки, готовий звітувати ледь не кожні 100 днів і обіцяє не займатися популізмом.

В той же час кулуарами Кабміну, ОП і ВР ширилися чутки, що прем’єру шукають заміну і, навіть, начебто її знайшли. В тому числі серед потенційних кандидатів звучало навіть ім’я сина легендарної соціалістки Наталії Вітенко. А в таборі Петра Порошенка заявили, що якщо прем’єрську посаду раптом запропонують опальному екс-президенту, то щоб Порошенко погодився очолити уряд, Зеленському доведеться виконати ряд вимог, які вже озвучив Олександр Турчинов…

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version