Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ШТУРМУВАЛИ ОБЛАСНE УПРАВЛІННЯ МВС

У вівторок в Івано-Франківську, близько восьмої вечора, кількасот мітингувальників з гаслом «Банду геть!» намагалися штурмувати будинок по вулиці Сахарова, 15, в якому знаходяться обласні управління Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки України. Для наступу були підготовлені автомобільні шини, і в разі провалу переговорів депутатів з силовиками в приміщенні УВС повинен був розпочатися штурм будівлі. Будівлі, де за думкою декотрих мітингувальників мав би знаходитися чи малий арсенал зброї…

Але після кількох штурму будівлі до активістів вийшов керівник обласної міліції генерал-майор Василь Фелик. Перед громадою головний міліціонер заявив, що злочинних наказів йому не надходило і він їх виконувати не буде!

Згодом він написав заяву на звільнення…
Наш кор.

Loading

Реклама
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності