Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

«Шведський демократ» звільнений за like української націоналістичної партії « Свобода»

likeНагадаємо, що фракція «Свободи» була виключена навіть Альянсом європейських національних рухів
У Швеції регіональний представник ультраправої фракції партії «Шведські демократи», виходець з України Олег Дащікін був звільнений за те, що поставив «лайк» на сторінці Facebook української націоналістичної партії « Свобода».
Очевидно, це означає, що партія «Свобода» з її неонацистськими поглядами суперечить не тільки думку лівих і правих шведів, а навіть крайні праві вважають ідеологію цієї партії абсолютно неприйнятною, пишуть шведські ЗМІ.
Після звільнення «шведський демократ» українського походження заявив, що у Швеції «є ті, хто й гірші себе веде , але їх не звільняють».
Існує думка, що Швеція повністю підтримує проходять на Україні протести. Проте варто звернути увагу, що жоден шведський політик, якщо йому дорога кар’єра, ніколи не стане поряд з представником партії, що ділить людей на євреїв чи неєвреїв.
Зокрема, добре ілюструє ці факти недавня публікація у шведській газеті «Expo» Це шведське видання не має ніякого відношення ні до України, ні до Росії, ні до США . Навпаки – сайт є однією з найпрестижніших у Швеції платформ для обговорення ідеологій самого різного толку.
Ось що написано в «Expo»: «Праві екстремісти займають своє місце в українських протестах. Їх партійний ідеолог Юрій Михальчишин використовує псевдонім «Nachtigall88». Так називалося український військовий підрозділ, яка брала участь у винищуванні євреїв. Цифри «88» мають на увазі «Хайль Гітлер».
І в цьому Швеція, яка нібито «повністю» підтримує протест, не самотня. «NewsBalt» нагадує, що фракція «Свободи» була виключена навіть Альянсом європейських національних рухів. Виключена за екстремізм і антисемітизм.
newsbalt.ru

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності