Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Смак доларів стане останньою згадкою про службу для хабарника

Слідство встановило, що інспектор прикордонної служби пункту пропуску “Лужанка” отримував хабарі за “допомогу” громадянам у контрабандній діяльності, а саме за сприяння у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів з України до ЄС.

За вирішення зазначеного питання прикордонник вимагав від “підприємців” тисячі доларів. Кошти він отримував частинами.

Сьогодні, 9 січня, під час одержання останньої частини хабара у сумі 200 доларів співробітника ДПСУ було затримано правоохоронцями.

Щоб позбутися грошей, які є доказом скоєного злочину, та уникнути відповідальності за незаконну діяльність, прикордонник намагався з’їсти дві купюри по 100 доларів… Але, мабуть, старші колеги не встигли пояснити бідоласі-хабарнику, що гроші для полегшеного ковтання і кращого потім травлення рекомендується запивати значною кількістю рідини…

Наразі хабарника затримано в порядку ст. 208 ККУ, на пункті пропуску “Лужанка” проводяться процесуальні заходи. Правоохоронці перевірятимуть інших осіб прикордонної служби зазначеного пункту пропуску на причетність до корупційної діяльності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прикордоннику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version