Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Соросята” йдуть тільки, щоб попити “кофє” і повернутися, – Наєм написав заяв?!

Кажуть, в Україні вже довший час триває ще одна “війна” (торги)… між ОП і так званими “соросятами”, представниками цього мільярдера і руйнівника природного і світового морального та політичного порядків в Україні…

Колишній журналіст та народний депутат Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади голови Агентства відновлення.

Про своє звільнення Найєм повідомив у Facebook.

«Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження. Починаючи з листопада минулого року, команда Агентства почала стикатися з постійною протидією, спротивом та створенням штучних перешкод», — повідомив Найєм.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За його словами, Агентству відновлення повністю скасували бюджет на проекти з відновлення та утримання доріг.

«Я усвідомлюю обмеженість ресурсів та важливість військових витрат. Але скасування коштів на утримання інфраструктури неминуче позначиться в першу чергу на стані доріг оборонного значення і, як наслідок, на всій військовій логістиці. Якщо це не зміниться, наступного сезону нас чекає ускладнення військової логістики та експорту продукції», — пояснив Найєм.

Нагадаємо, що 11 квітня ВР викликала віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова та голову Державного агентства відновлення інфраструктури Мустафу Найєма на засідання з обговорення питання провалу захисту критичної інфраструктури.

Уночі 11 квітня російські окупанти влаштували масовану атаку по Україні. Терористи застосували більше 80 дронів та ракет, у тому числі «Кинджали», а основний удар дронів припав на Львівську область, також була зруйнована Трипільська ТЕС.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У своїй колонці для «Нового времени» Найєм повідомив, що третій рівень захисту Трипільської ТЕС був недофінансований, що і стало однією із причин її повної руйнації.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності