Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Справу по наркотрафіку героїну із Пакистану передано до Львівського суду

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно чотирьох громадян Туреччини за фактом контрабанди наркотичних засобів в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Про це повідомляє Львівська прокуратура.

Обвинувачені контрабандою ввезли в Україну з Пакистану героїн, який під виглядом партії рису транспортували на Західну Україну з метою переправити його до країн Європейського Союзу.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час обшуку складів у м. Львові  правоохоронці виявили понад 1 тонну героїну, орієнтована вартість якого за цінами «чорного ринку» становить близько 2, 3 млрд грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося співробітниками Управління СБУ у Львівській області, Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та головного відділу БКОЗ СБУ у Львівській області.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності