Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

США готуються до розгортання військ на Близькому Сході, – українське питання відходить на другий план

Міноборони США зосереджене на деескалації напруженості на Близькому Сході, але водночас готове до розгортання сил у найкоротший термін.

Про це заявив шеф Пентагону Ллойд Остін під час пресконференції.

«Сполучені Штати, як і раніше, зосереджені на деескалації напруженості в регіоні, і ми також зосереджені на забезпеченні припинення вогню в межах угоди зі звільнення заручників, щоб повернути всіх заручників додому і покласти край війні в Газі», – сказав він.

Остін зазначив, що Міноборони США продовжує вживати «кроки щодо зниження температури в регіоні та запобігання регіональній ескалації з боку Ірану, його партнерів і довірених осіб».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ми, як і раніше, готові до розгортання в найкоротші терміни для протидії загрозам, що виникають, нашій безпеці, нашим партнерам або нашим інтересам», – наголосив міністр оборони.

За його словами, США не потерплять нападів на своїх службовців у регіоні.

«Ми скоригували нашу військову тактику, щоб посилити захист наших сил і посилити нашу непохитну прихильність обороні Ізраїлю і залишатися готовими до реагування на будь-які непередбачені обставини», – заявив він.

1 серпня Армія оборони Ізраїлю (ЦАГАЛ) ліквідувала військового командира терористичного руху ХАМАС Мухаммеда Дейфа.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

3 серпня Армія Ізраїлю нанесла авіаудар по західному березі річки Йордан. Результатом стала ліквідація командира ХАМАСу та чотирьох бійців «Ісламського джихаду».

А 5 серпня Армія оборони Ізраїлю заявила, що змогла ліквідувати міністра економіки ХАМАСу у Секторі Гази Абеда Аль-Зерея.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності