Полеміка

“Судді теж плачуть”

Вища рада правосуддя притягнула до дисциплінарної відповідальності суддю Сєвєродонецького міського суду Луганської області Ігоря Юзефовича та застосувала до нього дисциплінарне стягнення у виді попередження. Про це йдеться на сайті ВРП.

Також вирішено притягнути до дисциплінарної відповідальності суддю Вишгородського районного суду Київської області Олексія Рудюка та застосувати до нього дисциплінарне стягнення у виді попередження.

Окрім того, до дисциплінарної відповідальності притягнено суддю Личаківського районного суду міста Львова Галину Шеремету з дисциплінарним стягненням у виді попередження і суддю Івано-Франківського окружного адміністративного суду Оксану Лучко, застосувавши до неї дисциплінарне стягнення у виді суворої догани з позбавленням доплат до посадового окладу судді протягом трьох місяців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version