Події

Сутичка між чотирма азербайджанцями в Чернівцях закінчилася смертю одного з них

Чернівчани не можуть оговтатися від конфлікту в спальному районі Чернівців, який закінчився смертю 21-річного чоловіка.

Жінка, яка стала свідком бійки, розповіла:

Приблизно о 13.00 я поверталася із супермаркету. По дорозі біля ресторану “Водограй” звернула увагу на чотирьох чоловіків-азербайджанців, які чомусь дуже голосно кричали і сварилися. Занесла продукти до квартири і пішла набрати води з автомата. Перед будинком, у якому я проживаю, бігали якісь чоловіки, один із них був голий до пояса, кричали жінки та діти. На цей галас почали збігатися люди…

Хтось крикнув, що в них є ножі. Біля стіни будинку №261 стояв закривавлений чоловік, біля якого голосила жінка. Ще один, зовсім молодий, лежав під балконом сусіднього будинку №263. Потім його забрала швидка. Як виявилося пізніше, він помер в реанімації.

У цей час почулася сирена поліцейської машини. З неї вибігли поліцейські з пістолетами, і кинулися розбороняти чоловіків. На двох одягли кайданки. Як розповідали присутні мешканці, це були батько із сином. На тілі молодого хлопця, який був роздягнений до пояса, виднілися криваві смуги. За кілька хвилин підֹ’їхали ще дві поліцейські автівки. Збігся майже весь Гравітон. Люди довго не розходилися та обговорювали цю подію. Найнеприємніше, що за всім цим спостерігали діти, які тут гралися“, – додала очевидиця.

Інший мешканець Гравітону повідомив, що підійшов на місце пригоди, коли бійка вже завершилась.

Було дуже багато поліцейських. Вони розпитували присутніх, як усе почалося. Потім ходили по квартирах і до нас заходили. У неділю жодного азербайджанця не бачив на Гравітоні – всі поховалися по квартирах. Добре знаю батька і сина, яких затримали. Їхня сім’я проживає у сусідньому будинку, має трьох дітей. Наймолодший хлопчик хворий на ДЦП, батьки часто з ним гуляють. А один із чоловіків, якого підрізали, їхній зять“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Внаслідок масової бійки з різаниною на Гравітоні  кілька людей отримали ножові поранення. Внаслідок отриманих травм загинув 21-річний чоловік. У мережі розпочали збір грошей для родичів загиблого на витрати, які необхідні для перельоту й перевезення тіла до Азербайджану, де відбудеться похорон чоловіка.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version