Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Світ і Франція попрощалися із улюбленим Бебелем – легендарним Жан-Полем Бельмондо (відео, фото)

Сьогодні в Парижі, 9 вересня 2021 року, під музику Енніо Морріконе із к/ф «Професіонал» пройшла церемонія прощання з легендарним “Бебелем” – актором Жан-Полем Бельмондо.

Через коронавірусні обмеження церемонію в Будинку інвалідів змогли відвідати тільки кілька сотень осіб на чолі з президентом країни Емманюелем Макроном. Для інших шанувальників Бельмондо, які прибули до Франції попрощатися з кумиром, в центрі Парижу встановили спеціальні великі екрани.

Церемонія почалася з виступу військового оркестру. Після цього військові винесли труну, накриту французьким прапором.

На церемонії також виступив президент Макрон. «Ми любимо Бельмондо, тому що він такий же, як ми», – підкреслив він. Макрон назвав Бельмондо «національним надбанням Франції» і додав: «Ми все пізнавали в ньому себе».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після промови Макрона пам’ять актора вшанували хвилиною мовчання.

Завершилася церемонія під музику композитора Енніо Морріконе з фільму «Професіонал», в якому Жан-Поль Бельмондо зіграв головну роль.

Похорон актора відбудеться завтра, в п’ятницю 10 вересня, у вузькому колі сім’ї.

Нагадаємо, що легенда світового кінематографа французький актор і каскадер Жан-Поль Бельмондо помер в цей понеділок, 6 вересня, на 89 році життя.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності