Події

«Свобода» у своєму репертуарі: в Тернополі штурм міськради, а у Львові бійка

Здається, не так давно редакція «ЗЛ» писала на своїх шпальтах про «штурм» тернополянами, незадоволеними місцевою корумпованою владою, що представлена тут мером і депутатами від ВО «Свобода», міської ради Тернополя, як і писали про таких собі бойовиків з місцевого ОЗУ (організованого злочинного угрупування) під назвою «Юмакс» та кому вони сьогодні підпорядковуються, але днями щось подібне відбулося і в сусідньому до Тернополя Львові.

Так у понеділок, 12 травня, під стінами Львівської ОДА прихильники партії «Свобода» влаштували провокацію, яку журналісти назвали замінником спокійного 9 травня у Львові.

Нагадаємо, на 12 годину під адміністрацією був анонсований пікет «Автономного опору» із вимогою до Сех скласти мандат народного депутата України або ж написати заяву на звільнення із посади голови Львівської ОДА.
Однак ще до 12 години під стінами Львівської ОДА зібрались депутати Львівської облради від ВО «Свобода», а також, за візуальним спостереженням, прихильники секти Догнала, які загородили тротуар біля ОДА.
Прийшли під стіни адміністрації і учасники «Дорожнього контролю – Львів». Пише dyvys.info.
Окремі депутати обласної ради від партії «Свобода» навіть робили заяви про те, що Сех не порушує Конституцію України.

Учасники, які зібрались на тротуарі біля ОДА, переконували, що Майдан підтримує Ірину Сех і казали, що оскільки в Україні демократія, то акції можна проводити у парку навпроти ОДА

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Активістів же «Автономного опору» «прихильники Сех» назвали «лівими провокаторами». На запитання журналістів деякі учасники «акції» говорили про те, що вони є безробітними, проте підтримують Ірину Сех. Серед таких людей були і жіночки, яких візуально можна «зарахувати» до учасників відомої релігійної секти.

Відтак, саме літні жіночки і спровокували сутичку біля ОДА, спробувавши забрати у членів «Автономного опору» плакати.

PS. Залишається питання: на кого ж працює ВО Свобода? У Києві вони б’ють журналістів, у Тернополі влаш­товуюють провокації із штурмом міської ради, а у Львові організували бійку? До речі, як і у Тернополі, так і Львові чесні свободівці залучали одіозних особистостей із криміналітету.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version