Події

Свободівський мер Тернополя вручив працівникам СБУ цінні подарунки… з нагоди професійного свята

Щорічно, 25 березня, в Україні відзначають День Служби безпеки України. З нагоди професійного свята міський голова Тернополя, колишній податківець, а нині “свободівець” Сергій Надал привітав співробітників Управління Служби безпеки України в Тернопільській області та вручив  цінні подарунки і нагородні знаки.

«Від імені усієї громади нашого міста висловлюю вдячність за сумлінне й самовіддане виконання вашого обов’язку перед громадою, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави. Щиро бажаю, аби працівники СБУ, які сьогодні захищають нашу безпеку на російсько-українському фронті, поверталися живими і неушкодженими. Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а в родинах панують тепло та затишок», – зазначив очільник Тернополя.

Також усі присутні вшанували пам’ять тих працівників Служби безпеки України, які віддали своє життя заради безпеки України.

Підготував Андрій Заливайко

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version