Події

Теплопостачання подорожчає, але “все буде Івано-Франківськ”

У самому найкомфортнішому, найбезпечнішому, найкращому, найсвободівському і просто най-най-най місті України за усілякими там рейтингами, як каже його мер свободівець Руслан Марцінків зі своєю депутатською більшістю: “ВСЕ БУДЕ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК”  і цього разу теж…

Керівництво “Івано-Франківськтеплокомуненерго” звернулося до Нацкомісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, аби відкоригувати тариф на теплопостачання, звісно, не на користь пересічних мешканців, тобто підняти ціну догори.

Востаннє тариф на опалення в “Івано-Франківськтеплокомуненерго” піднімали в грудні минулого року, розповідає директор підприємства Євгеній Герасименко. Майбутнє підвищення, за його словами, планують після того, як отримають відповідь від Нацкомісії.

Ціна на опалення для населення зросте орієнтовно до 20 %. Основна складова – це йде транспортування газу та електроенергії, ну й ціна газу також. Якщо візьмуть до уваги ціну газу 6,99, то це буде менше, звісно, бо на сьогоднішній день, поки її ніхто не змінив, то вона 8100”, – каже Герасименко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що у місті планують також підняти проїзд у громадському транспорті, який щовечора та на вихідні частково кудись чомусь зникає, із 6 грн до 10 грн, – українцям ж підняли зарплати та пенсії…

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version