Соціальні новини

Тільки третина українців “за” мовні квоти

Дослідження Київського міжнародного інституту соціології свідчить про те, що введення квот на українську мову на радіо і телебаченні підтримує третина населення.

Введення мовних квот на радіостанціях та телебаченні підтримує третина українців. Про це у вівторок, 27 березня, повідомив директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Володимир Паніотто під час презентації відповідного соціологічного дослідження.
“Введення квот на українську мову на радіо і телебаченні підтримує третина населення. Водночас лише третина з них вважає достатньою діяльність держави. На мою думку, введення квот не є боротьбою з російською пропагандою”, – зазначив Паніотто.
Нагадаємо, близько 86% жителів України вважають загальнонаціональні українські телеканали основним джерелом отримання інформації, а ось чому тільки третина громадян висловилася “за” квоти, як показує статистика, може служити лакмусовим папірцем національної ідентичності і свідомості.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version