Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

То не ОП, не Кабмін пресують бізнес… “це ГПУ”… – нардеп Гетманцев

Відповідальність за тиск на бізнес, на який скаржились низка українських підприємців, лежить на Генеральній прокуратурі, вважає народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Парламентарій пояснив журналістам, що координація правоохоронців та формування правильної правозастосовчої практики – функція саме ГПУ, з якою цей орган не впорався з огляду на наявність проблеми.

“Щодо правоохоронців так, були небезпідставні скарги. Президент втрутився в ситуацію і вона покращилася. Але ця проблема вирішується не прийняттям якогось закону чи створенням якогось чергового дорадчого органу.

Ця проблема вирішується щоденною кропіткою роботою із формування правильної правозастосовчої практики, координації правоохоронців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Це конституційна функція єдиного органу – Генеральної прокуратури. Очевидно, що прокуратура з нею не впорується”, – каже Данило Гетманцев, народний депутат України, Голова Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності