Полеміка

Трамп вимагає зарахувати рух Antifa до списку терористичних організацій

Трамп вважає ANTIFA боязкими, радикальними лівими психами.

Президент США Дональд Трамп заявив, що рух Antifa, що об’єднує ліві і ліворадикальні партії та організації, може бути визнано у США терористичним. Про це він написав у своєму Twitter.

Розглядаються питання, щоб визнати ANTIFA – цих боязких, радикальних лівих психів, які тільки і влаштовують бійки (хоча при цьому і є противниками насильства) і б’ють людей по головах бейсбольними бітами, – головною терористичною організацією (такою ж, як MS-13 та інші). Це суттєво полегшило б роботу поліції!” – написав президент США.

Як відомо, Antifa – міжнародний молодіжний рух, офіційною метою якого є протидія фашистським тенденціям у суспільстві і державі. У антифа входять представники рухів неформалів, анархістів, комуністів та інших.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version