Міжнародні новини

Трюдо похвалився Зеленським новими кольоровими шкарпетками…

Після майже невдалого візиту до США президент України Володимир Зеленський прибув із неанонсованим візитом до Канади.

Про це повідомляє офіс канадського прем’єр-міністра Джастіна Трюдо.

«Обидва лідери продовжать тісно співпрацювати задля зміцнення зв’язків між нашими країнами та сприятимуть тому, щоб український народ міг і надалі захищати себе від жорстокого та невиправданого вторгнення росії. Канада продовжуватиме підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно», – йдеться у повідомленні офісу прем’єр-міністра Канади.

До Канади Володимир Зеленський прибув разом із дружиною, Оленою Зеленською.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Оттаві Трюдо зустрінеться з Зеленським, щоб «підтвердити постійну військову, економічну, гуманітарну підтримку Канади та підтримку розвитку України, яка продовжує захищати себе від жорстокої російської агресії». Також вони візьмуть участь у церемонії підписання угоди щодо  зміцнення економічних зв’язків між країнами.

Ще в Оттаві Володимир Зеленський виступить з промовою до парламенту.

Потім Трюдо й Зеленський поїдуть до Торонто, де зустрінуться з канадськими бізнес-лідерами, щоб «посилити інвестиції приватного сектору в майбутнє України».

Після цього прем’єр-міністр Трюдо і президент Зеленський візьмуть участь у заході з українсько-канадською громадою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Канада завжди буде з Україною та українцями, які продовжують захищати свої свободу, незалежність та демократію», − наголосили в офісі Трюдо.

Раніше міністр оборони Канади Білл Блер заявив, що його країна готова виділити понад 33 мільйони канадських доларів (понад 24 мільйони доларів США) на закупівлю систем ППО для України.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version